Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ντέλαγουερ

Ακίνητα προς πώληση στο Delaware

Συνορεύει νότια και δυτικά με το Μέριλαντ, στα βορειοανατολικά με το Νιου Τζέρσεϋ και στα βόρεια με την Πενσυλβανία.

Η πολιτεία του Delaware είναι γνωστή με το ψευδώνυμο "Το πρώτο κράτος" επειδή αναφέρεται στο ρόλο της ως πρώτες αμερικανικές αποικίες που επικύρωσαν το Σύνταγμα και προσχώρησαν στην ένωση το 1787. Το Delaware είναι το έκτο πιο πολυπληθές κράτος στις ΗΠΑ. Επιπλέον, είναι το μόνο κράτος με μόνο τρεις κομητείες: το Νέο Κάστρο, το Κεντ και το Σάσεξ.

Ο Delaware είναι ίσως ο πιό γνωστός ως πρώτος που εισήγαγε δύο σημαντικά επιχειρηματικά μέτρα: πάνω από το 50% όλων των αμερικανικών εταιρειών που διαπραγματεύονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 64% των εταιρειών Fortune 500 ενσωματώνονται

Delaware. Ως εκ τούτου, οι φόροι ενσωμάτωσης αντιπροσωπεύουν τη 2η πηγή εσόδων για το Delaware μετά από φόρους εισοδήματος.

Το Delaware δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένο με φυσικούς πόρους και εμποδίζεται οικονομικά από το μέγεθός του, αλλά ο Delaware καλλιεργεί έξυπνα μια κρίσιμη θέση στον τομέα των επιχειρηματικών υπηρεσιών, προσφέροντας μια ευέλικτη και φιλική προς τις επιχειρήσεις φορολογική δομή και ένα κερδοσκοπικό δικαστικό σύστημα όπου οι επιχειρηματικές διαδικασίες αποφασίζονται από ένας δικαστής αντί μιας κριτικής επιτροπής. Το Delaware έχει προσελκύσει αμέτρητες εκτός-κρατικές εταιρείες όπως η Apple, η Coca-Cola, η Ford και το Facebook να ενσωματωθούν στο κράτος.

Το Delaware προσφέρει επίσης ενδιαφέροντα νόμους περί ληγμάτων που έχουν προσελκύσει εκδότες πιστωτικών καρτών στη χώρα, όπως οι Bank of America, Chase, Barclays και ING Direct.

Οι καλά καταβαλλόμενες θέσεις εργασίας στον οικονομικό και τον επιστημονικό τομέα καθιστούν το Delaware ένα σχετικά ιστορικά πλούσιο κράτος. Ωστόσο, οι ιδιότητες προς πώληση στο Delaware, στις μητροπολιτικές περιοχές Wilmington και Dover παραμένουν σχετικά προσιτές σε σύγκριση με τις τιμές των κατοικιών στη γειτονική περιοχή Maryland και New Jersey.

Το κλίμα του Delaware είναι εύκρατο, έχει παράκτια πεδιάδα, χαρακτηρίζεται από λόφους, βοσκότοπους βόρεια, βαλτώδεις περιοχές προς νότο και αμμώδεις παραλίες κατά μήκος της ακτής. Κατά τη διάρκεια της αποικιακής περιόδου, το Delaware καλλιέργησε καπνό, αλλά σήμερα οι αγρότες παράγουν μέτριες ποσότητες σιταριού όπως καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι, πατάτες και μήλα.

Με 22 μίλια ακτογραμμής, το Delaware επωφελείται από μια σημαντική τουριστική κίνηση το καλοκαίρι από άλλα κράτη του Κεντρικού Ατλαντικού. Η παραλία Rehoboth, μόλις 120 μίλια από την Ουάσινγκτον, αποκαλείται "καλοκαιρινή πρωτεύουσα του έθνους" λόγω της δημοτικότητάς της ως προορισμού διακοπών για τους κατοίκους της Beltway.

Το εκκρεμές της αγοράς ακινήτων Delaware φαίνεται να ταλαντεύεται υπέρ των πωλητών που ενδιαφέρονται για την πώληση ακινήτων στο Delaware.

Η μέση τιμή ενός ακινήτου προς πώληση στο Delaware αυξήθηκε κατά 3,9% κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2018, το μεγαλύτερο άλμα σε οποιοδήποτε κράτος εκτός από το Όρεγκον. Οι μεσίτες ακινήτων και οι αγοραστές κατοικιών τον περασμένο μήνα είπαν ότι είδαν μια ξαφνική έλλειψη απογραφής, δηλαδή, τον αριθμό των σπιτιών στην αγορά, που δημιούργησε μια απροσδόκητη αύξηση των τιμών.

Ακόμη και με την τρέχουσα αύξηση, τα ακίνητα για τις τιμές πώλησης στο Delaware έχουν αυξηθεί κατά ένα ασήμαντο 16% κατά τα τελευταία% χρόνια.

Η εγχώρια αγορά του Delaware έχει σταματήσει πρόσφατα, πέρυσι, όταν οι τιμές αυξήθηκαν μόνο κατά 2,2% το δωδεκάμηνο πριν από την 1η Οκτωβρίου.

Αυτή η αργή ανάπτυξη προήλθε πιθανότατα από μεγάλο αριθμό σπιτιών σε αποκλεισμούς ή πωλούνται με δυσκολία στις τιμές πωλήσεων πυρκαγιάς.

Αν έχετε ονειρευτεί μια νέα αρχή στο Delaware, έχετε αρχίσει να ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στο Delaware, ειδικά στο Wilmington, Dover, Bellefonte ή Georgetown, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι είστε στο δρόμο σας επειδή το 2018 υπόσχεται να είναι ένα καλό έτος για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Delaware για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι τα επιτόκια αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται τους επόμενους 11 μήνες, τουλάχιστον δύο έως τέσσερις φορές περισσότερο. Στην πραγματικότητα, οι αγοραστές μπορούν να περιμένουν επιτόκια 5% μέχρι το τέλος του έτους.

 Αν περιμένετε πολύ χρόνο θα μπορούσατε να καταλήξετε να ξοδέψετε περισσότερα για το ίδιο ακίνητο προς πώληση στο Delaware. Και ενώ οι τιμές αυτές έχουν αυξηθεί ταχύτατα τους τελευταίους μήνες, το 2018 θα αρχίσει να μετριάζει αυτόν τον ρυθμό. Οι τιμές των κατοικιών θα συνεχίσουν να αυξάνονται, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο ήταν. Η αγορά ενός ακινήτου προς πώληση στο Delaware το 2018 είναι μια σοφή και έξυπνη κίνηση και θα σας εξοικονομήσει ενώ παρακολουθείτε τις αξίες ανεβαίνουν.

Περισσότερα σπίτια θα επιστρέψουν στην αγορά, με το μεγαλύτερο μέρος της ανάκαμψης να πηγαίνει από τα μέσα προς τα πάνω, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε πολλά να επιλέξετε από την αρχική σας αναζήτηση στο Delaware

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 17020

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Ντέλαγουερ, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

87 m²
εξαιρετική
UNAVAILABLE
Cod. 17019

Πώληση Δυάρι, Ντέλαγουερ, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
Πώληση
Δυάρι

47 m²
καλό για την πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB